Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمدرضا قودجانی گفت: رشد قیمتی  ۷۰ برابری رمزارز کینگ مانی در یک سال و حس از دست دادن  این فرصت طلایی افراد زیادی را  آماده پذیرش هر نوع  ریسک و کلاهبرداری می کرد، اتفاقی که برای رمزارز کینگ مانی افتاد.

این کارشناس گفت: کینگ مانی ارزدیجیتالی بود که توسط شرکت بادران برای تسهیل در شبکه مالی خود معرفی شد، اما هیچگاه در این شرکت به صورت رسمی مالکیت این رمزارز را اعلام نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشانه کلاهبرداری بودن پروژه کینگ مانی چه بود؟

او گفت: در سال ۱۳۹۷ و در زمان ابتدای معرفی این رمزارز، با مراجعه به سایت آن و مطالعه سپید نامه کینگ مانی که سند این رمزارز بود، متوجه نبود برنامه‌ای واضح در توسعه آن می‌شدیم. پروژه ای بدون هیچ برنامه ای برای پیشرفت در آینده که مالباختگان فقط به رشد قیمت آن توجه می کردند. کینگ مانی خود را یک شرکت در گرجستان معرفی می‌کرد، در شرایط تحریمی ایران، پرداخت ریالی سایت کینگ مانی فعال بود.

قودجانی گفت:  شبکه بزرگ بازاریابی بادران نیز توصیه به سرمایه گذاری در این رمزارز را به فعالان بازاریاب می‌کرد، رفتاری که شباهت زیادی به پانزی پیدا کرد. یکی از ویژگی های کلاهبرداری پانزی شرط عضو گیری است.

وی افزود: همچنین حجم سرمایه گذاری این رمزارز بدون پشتوانه به طور عجیب و در یک مدت کوتاه افزایش یافت که احتمال دستکاری در داده‌های آن بیشتر می‌شد  که این موارد شک در اجرای درست این رمزارز را بیشتر می‌کرد.

قودجانی گفت: یکی از نشانه های پروژه های کلاهبرداری وعده ی سود ثابت، تضمینی، و تبلیغ بازاریاب ها به عضو گیری بود که اگر مالباختگان به این نکته دقت می کردند شاید این پروژه در حال حاضر سه هزار شاکی نداشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کینگ مانی رمزارز کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ طولابی نژاد اظهار کرد: با مراجعه فردی به پلیس فتای شهرستان بافق و بیان اینکه آشنایی با فردی در فضای مجازی باعث کلاهبرداری از او شده است، رسیدگی به موضوع در دستورکار قرار گرفت. 


فرمانده انتظامی شهرستان بافق افزود: در تحقیقات مشخص شد که مالباخته با فردی در فضای مجازی آشنا شده و تا چند روز با هم گفتگو داشتند و بعد از ایجاد صمیمیت بین آنها، کلاهبردار درخواست مبلغ ۲۵ میلیون ریال وجه نقد می‌نماید که پس از واریز وجه توسط مالباخته، دیگر جوابگوی او نبوده است. 


وی ادامه داد: با تلاش ماموران پلیس فتا، متهم در یکی از شهر‌های کشور شناسایی و مبلغ مذکور به حساب شاکی بازگردانده شد. 


فرمانده انتظامی بافق از شهروندان خواست دراین موارد دقت بیشتری داشته باشند و به افراد در فضای مجازی اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • پروژه‌ای بزرگ برای تبدیل شدن به تیمی مدعی در انگلیس؛ چرا آستون ویلا با گزینه مربیگری بایرن و لیورپول دنبال جاه طلبی است؟