Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تصمیم دولت برای حذف ارز ترجیحی، با ریشه کن کردن فقر مطلق و کاهش شکاف طبقاتی، از قاچاق کالا جلوگیری و اقتصاد رفاقتی را به یک اقتصاد رقابتی تبدیل می‌کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید صولت مرتضوی در رابطه با عادلانه سازی یارانه‌ها و ایجاد ثبات در بازار تصریح کرد: اصلاحات اقتصادی و توزیع عادلانه یارانه‌ها به نفع مردم، یک ضرورت اجتناب ناپذیر و برای دولت یک الزام قانونی بود که اصلاحات اقتصاد و هدفمندی یارانه‌ها را مدیریت کند و خوشبختانه دولت این تصمیم را به نفع مردم اتخاذ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجرائی رئیس جمهور با اشاره به اهداف طرح اصلاحات اقتصادی گفت: خروجی تصمیم دولت این است که در ابتدا فقر مطلق را ریشه کن می‌کند و شکاف طبقاتی را کاهش می‌دهد از قاچاق کالا به شدت جلوگیری می‌کند و اقتصاد رفاقتی را به یک اقتصاد رقابتی و مردمی پایه تبدیل می‌کند.
وی با اشاره به ایجاد ثبات در بازار عنوان کرد: بازار به سمت آرامش سیر می‌کند. اخیرا در بازار تلاشی برای خرید مایحتاج را شاهد بودیم که دولت با تمهیداتی که در وزارتخانه صمت و کشاورزی اندیشید در گام‌نخست اجازه نداد بازار از مایحتاج و کالای اساسی خالی بماند و هرچه تقاضا در بازار بود را تامین کردیم.
مرتضوی با اشاره به قیمت گذاری‌ها در بازار ادامه داد: اقلام در بازار اغلب زیر قیمتی که در دولت مصوب شده به فروش می‌رسد. اخیرا که به بازار رفتم، مرغ و تخم مرغ و لبنیات را زیر قیمت مصوب دولت دیدم. اما برخی تولیدکنندگان و فروشندگان از این فرصت استفاده و در حق مردم اجحاف کردند و دستگاه‌های حکومتی از جمله تعزیرات نظارت لازم را خواهند داشت. امیدوارم که تعادل مطلوب در سایر کالا‌ها و عرضه مناسب هرچه سریعتر محقق شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.


۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900070

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟