Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:27:08 GMT

رمزگشایی از تبدیل ذرت های آلوده دامی به الکل در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۸۳۹۱

رمزگشایی از تبدیل ذرت های آلوده دامی به الکل در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم صالحی پیش ازظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینک داروهای پایه‌ای در لیست پوشش بیمه‌ای قرار دارند، افزود: تا حد امکان بیمه‌ها باید پوشش رسمی‌تری داشته باشند.

وی با اظهار اینکه داروهای دیابت نیز باید مشمول بیمه شوند، افزود: هزینه داروهای بیماران صعب العلاج سنگین است و سال قبل دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل ردیف بودجه و اعتبارات دانشگاه برای تأمین داروهای بیماران مساعدت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تلاش براین است که بیماران آسیب نبینند، ارز مورد نیاز برای تأمین دارو از جمله نیازها است و اامسال یک میلیارد دلار ارز برای دارو تخصیص داده شد و تلاش می‌شود تا هزینه‌های دارو افزایش نباید.

صالحی با اشاره به اینکه مراجعه بیماران برای تأمین داروهای نادر به داروخانه ۱۳ آبان زیاد است، گفت: با راه اندازی داروخانه در مکان جدید، بخشی از دغدغه‌ها رفع می‌شود.

معاون غذا و دارو علوم پزشکی مازندران افزود: در حال حاضر چند داروخانه بخش خصوصی وظیفه عرضه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج را عهده دار هستند.

وی درباره ذرت آلوده گفت: این ذرت آلوده و دامی بود و چون برای مصرف دام قابلیت مصرف نداشت برای تهیه الکل به کارخانه منتقل شده است.

کد خبر 5487266

منبع: مهر

کلیدواژه: ذرت آلوده علوم پزشکی مازندران ساری بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه احتکار گروههای جهادی بسیج سازندگی آلودگی هوا خراسان رضوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز ایلام نانوایی گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران